About
About
Grafisch ontwerp en meer: ik maak geen logo’s, maar beantwoord ontwerpvragen. Van grote organisaties tot startups, commercieel, cultureel, of voor een ontwerpbureau: ik verdiep mij in de opdrachtgever.

Helderheid is belangrijk, zowel in het proces als in het uiteindelijke ontwerp. Mijn werkwijze is down to earth en de resultaten zijn slimme en verrassende oplossingen die het verhaal van de cliënt tot een succesverhaal maken.

Graag bouw ik mee aan nieuwe concepten, maar ook uitingen in print, website of een ontwerp binnen een bestaande identiteit reken tot mijn specialiteit. Wat het ook is: een goed concept vergt een goede voorbereiding. Ik ga op zoek naar de kern van het verhaal. Dit doe ik op een manier die past bij de cliënt.

Een duidelijk verhaal en een goed doordacht concept vormen de basis van mijn ontwerpen. Concepten die geen uitleg nodig hebben en de essentie van de boodschap communiceren. Van een herkenbare huisstijl tot pakkende animatie, van verhelderende illustraties tot een innovatieve website.

De basis van een succesvol ontwerp is een hoogwaardige en consistente uitvoering. Mijn ontwerpen zijn praktisch en breed inzetbaar, zowel online als offline.